2019. February 19.
dvdX Tippek-Trükkök
Kezdőoldal arrow Spórolás arrow Multi akciók
Ingyenes dolgok, Spórolás
Webszerkesztés
PHP
Letöltések
Partnereink


Multi akciók E-mail
Írta: dvdX   
2007. October 24.

Ha benézel a postaládádba, vagy az erre kijelölt szórólapgyűjtő dobozba, rengeteg akciós kiadványt találsz. Gondolom, az jut az eszedbe, hogy kukába mindegyikkel. Na, ez hiba. Érdemes átböngészni ezeket a kiadványokat, hisz találhatsz bennük olcsó árukat.

  

Rengeteg multi cég, még szép színes kiadásban tárja eléd, hogy milyen olcsó náluk a portéka. Idővel, még összehasonlítási alapod is lesz, hogy ez itt ennyibe kerül, ott pedig annyi az ára. Természetesen arra is rájössz, hogy az eddigi vásárlásod gazdaságos volt, vagy nem. Akár vezethetsz egy Exel táblát, vagy egy összeírhatod egy füzetbe is, hogy mi, hol mennyibe kerül. Persze az utazási költséget, és a bele fektetett időt is érdemes bele kalkulálni, az akció hadjáratunkba. És szerintem, az sem megoldás, hogy csak az akciós termékeket vesszük meg, mert felőrölhet, és rengeteg időt emészthet fel. Összegezve, a lényeg, hogy megtaláljuk azt a pár helyet, ahol kedvezően tudunk vásárolni, és persze a minőség is megtalálható. És az sem hátrány, ha az a bizonyos bevásárlóközpont, áruház közel van, és ez mostanában nem jelenthet gondot, hisz egyre jobban szaporodnak, mint az nyulak.

A régi akciós lapokat, pedig elviheted a hulladék gyűjtőbe…

Jó akciós vásárlást!

Üdvözlettel dvdX

 
< Előző
Ma 2019. 2. 19, kedd, Zsuzsanna napja van.
Holnap Álmos napja lesz.
Adatvédelmi irányelvek - Partnereink: Mikrosütő tányér - Porszívó Porzsák - HDMI kábel - DVI kábel - GPS tartozékok - Akkutöltő - Búvóhely
(C) 2007 dvdX Tippek-Tükkök - Minden jog fenntartva!  
Kapcsolat Jogi Állásfoglalás Impresszum Honlaptérkép Lap tetejére